Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Soul Coaching Orakel Toevluchtsoord

Toevluchtsoord

Toevluchtsoord
Ik word goddelijk zacht en liefdevol begeleid.

Ga naar binnen en vind je innerlijke toevluchtsoord. Wees een veilige haven voor anderen. Stap naar voren met gratie, overleg en bedachtzaamheid. Neem momenten voor reflectie.

Je ziel wilt dat je weet: Het is in tijden van terugtrekken en naar jezelf keren dat je de ware stem van je ziel hoort. CreŽer een plaats van schoonheid in je huis die heilig aanvoelt. Breng hier of in de natuur af en toe tijd door en luister naar de innerlijke stemmen. Als je het moeilijk hebt of moeite hebt om door te zetten, dan is nu het moment om het rustig aan te doen en zorg te dragen aan je interne wereld. Haal kracht uit je innerlijke bron. Denk goed na over beslissingen die je nu maakt en wees voorzichtig en bewust. Trek jezelf even terug, reflecteer op je ware verlangens en geef toegang aan je goddelijke begeleiding.

Soul Coaching orakel kopen?

Soul Coaching orakel
Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen