Passie

Passie
Fairy 1

Hartstochtelijk accepteer en hou ik van mezelf.

Beschrijving

Volg je geluk! Ontdek hetgeen waar je van houdt om te doen, en dan net als een pijl die op zijn doel afgaat, laat niets en niemand je stoppen om je passie te vervullen. Uitbundige emoties komen naar je toe, wellicht in de vorm van romantiek.

Je ziel wilt dat je weet: Als je moeite hebt om te achterhalen waar je gepassioneerd over bent, ga dan terug naar je kindertijd en ga na wat je toen vreugde gaf. Als je hield van dansen, meld je dan aan voor dansklassen, of zet gewoon een muziekje op en begin lekker te swingen in de woonkamer. Als je van tekenen hield, pak dan je kleurpotloden en breng hun felle kleuren op papier. Als je hield van het observeren van insekten in je achtertuin, dan is het misschien leuk om je aan te melden voor een cursus natuurstudie.

Wanneer eenmaal duidelijk is waar je gepassioneerd over bent, doe er dan alles aan om je passie te achtervolgen. Wacht niet tot het te laat is. Veel mensen zeggen dat ze hun passie gaan achtervolgen wanneer ze met pensioen zijn of de extra tijd hebben, met als resultaat dat ze eigenlijk nooit hun absolute enthousisme ervaren. Doe het nu. Want wanneer niet nu, wanneer dan wel? Leef je leven vol passie.

Wat vind jij van 'Passie'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen