Macht

Macht
Fairy 1

Ik ben een stralend, glorieus, machtig wezen!

Beschrijving

Laat je macht zien. Het is goed om baas te zijn over je eigen gaven. Accepteer dat er binnenin je een plaats van goddelijke kracht en innerlijk vermogen ligt.

Wat je ziel wilt dat je weet: Deze kaart verschijnt wanneer je er klaar voor bent om in je kracht te staan. Als je je eigen authoriteit kwijt bent of weggegeven hebt aan iemand/iets anders, dan is het nu tijd om het terug te claimen. Als je vasthoudt aan overtuigingen die je beperken, of bang bent om buitengesloten, beoordeeld of verbannen te worden, dan is het nu tijd om deze beperkingen los te laten. Laat alle angst om je krachten te misbruiken los. Ware kracht domineert of manipuleert niet. Het is een gave van het universum die in je zit. Je hebt de spirituele kracht geboren uit liefde, wijsheid en elegantie. Deze kracht kan anderen genezen en licht in het donker brengen.

Wat vind jij van 'Macht'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen