Wonderen

Wonderen
Fairy 1

Mijn leven is een wonder!

Beschrijving

Iedere dag vinden er wonderen in je leven plaats. Kijk naar ze uit en verwelkom ze. Wanneer je aandacht besteedt aan de kleine wonderen in je leven en wanneer je ze accepteert, dan zullen grotere geschenken vaker om je heen plaatsvinden.

Je ziel wilt dat je weet: Verwacht wonderen. Prijs en vier ze, hoe klein ze ook zijn. Sta open voor hoe oplossingen vanuit een hogere macht op mysterieuze en wonderbaarlijke wijze plaatsvinden. Vertrouw erop dat alles goed verloopt in je leven en laat angst en twijfel los. Limiteer niet de manieren waarop wonderen in je leven plaatsvinden door te denken volgens verwachtingspatronen. Sta open voor het idee dat wonderen plaatsvinden op manieren die jijzelf niet had kunnen bedenken.

Wat vind jij van 'Wonderen'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen