Overvloed

Overvloed
Fairy 1

Aan al mijn behoeften is voldaan boven mijn grootste verwachtingen.

Beschrijving

Stel jezelf open om te ontvangen. Lawines van overvloed wachten om je te overspoelen. Alles is aan het bloeien en het werpt nu zijn vruchten af! De welvaart waar je naar op zoek bent is nu van jou.

Je ziel wilt dat je weet: Overvloed is je geboorterecht en het komt op vele verschillende manieren naar je toe; in geld, energie, tijd en liefde. Heb vertrouwen en laat de angst voor verlies of gebrek los, dit zijn namelijk alleen maar percepties, alles is in overvloed. Geef zonder angst, want hoe meer je geeft, des te meer je ontvangt. Het is een universele wet, de schepper wilt dat je bloeit op alle gebieden van je leven. Een meevaller komt eraan! Zet je gedachten op wat je het meest verlangt. Waar je je ook op focust, het zal groeien. Als je je focust op je dankbaarheid voor wat je al hebt, dan zal je welvaart vergroten.

Wat vind jij van 'Overvloed'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen