Vrijheid

Vrijheid
Fairy 1

Grenzeloze vrijheid bevindt zich in mij.

Beschrijving

Breek los, druk jezelf uit en laat je geest vrij! Pronk met je spullen, dans, lach, onderzoek en doe gek. Durf. Gooi je armen in de lucht van vreugde.

Je ziel wilt dat je weet: Je bent hier niet om gewoon te zijn, maar om buiten je grenzen te treden. Sta jezelf niet toe om gevangen te zijn in een web van overeenkomsten of de verwachtingen van anderen. Je bent in staat om je leven te leven zoals jij dat wilt. Vervang moeten met kunnen. Misschien ben je niet altijd zo vrij om de exacte omstandigheden te kiezen waarin je je bevindt, maar je bent absluut in staat om te bepalen welke betekenis je geeft aan die situatues. Kies betekenissen die je sterker maken, want dit is het moment om los te breken.

Wat vind jij van 'Vrijheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen