Toezegging

Toezegging
Fairy 1

Mijn toezeggingen vergroten mijn vreugde en vrijheid.

Beschrijving

Dit is het moment om ervoor te gaan. Dus houd voet bij stuk en twijfel niet. Geef je woord, houd je belofte en jouw woord wordt wet in het Universum.

Je ziel wilt dat je weet: Een toezegging doen is voet bij stuk houden. Het is met jezelf en het Universum afspreken dat je bereid bent om voor niets minder dan perfectie te gaan. Het betekent dat je je woord houdt, met name naar jezelf. De angst om deze toezegging te doen omdat je bang bent om te falen geeft de boodschap af naar je onderbewuste dat je een faler bent. Natuurlijk is er altijd de kans dat je niet slaagt, maar twijfelen vanuit angst in plaats van vooruit gericht zijn houdt vreugde en vrijheid tegen. Dus beslis nu! Iedere beslissing is beter dan helemaal geen beslissing nemen. De meest belangrijke beloften die je maakt zijn naar jezelf. Vergeef jezelf zonder schaamte wanneer je je niet aan je woord houdt. Herpak jezelf en zeg opnieuw toe, met passie en enthousiasme.

Wat vind jij van 'Toezegging'? Deel jouw ervaring met ons!

Soul Coaching Orakel kopen?

Soul Coaching Orakel Soul Coaching Orakel

De Soul Coaching Orakelkaarten, door Denise Linn, geven je een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. De orakelkaarten helpen je om spirituele begeleiding te krijgen van je hogere zelf door middel van hun positieve boodschappen en hun prachtige illustraties.

Soul Coaching Orakel kopen