Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Secrets of the Millionaire Mind Speel het geldspel om te winnen

Speel het geldspel om te winnen

Rijke mensen spelen het geldspel om te winnen. Hun doel is om zo veel mogelijk rijkdom en overvloed te bezitten. Arme mensen spelen het geldspel om niet te verliezen. Hun doel is om te overleven en veilig te zijn.
Speel het geldspel om te winnen Speel het geldspel om te winnen beschrijving

Secrets of the Millionaire Mind orakelkaarten kopen?

Secrets of the Millionaire Mind
Secrets of the Millionaire Mind orakelkaarten

De inzichten van deze kaarten laten je zien hoe je moet denken en handelen zoals rijke mensen dat doen. Het resultaat: De kans is groot dat je ook rijk wordt!

We hebben allemaal een persoonlijke geld blauwdruk ingebakken in ons onderbewuste. Het is deze blauwdruk die je financiële leven bepaalt. Je kunt alles weten van marketing, verkoop, onderhandelingen, aandelen, vastgoed en de wereld van financiën, maar als je blauwdruk niet gezet is voor groot succes, dan zal je nooit veel geld verdienen. En als dit bij toeval wel zo is, dan zal je het hoogstwaarschijnlijk allemaal verliezen.

Het goede nieuwe is dat je je financiële blauwdruk kunt resetten voor meer natuurlijk en automatisch succes. Deze kaarten helpen je om precies dit te doen! Onthoud: als je denkt en doet zoals rijke mensen doen, dan is de kans groot dat je zelf ook rijk zult worden!

Dit kaartendek van T. Harv Eker is alleen digitaal te koop als Itunes applicatie.

Secrets of the Millionaire Mind kopen