Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Praten met de Hemel Ik ben niet dood

Ik ben niet dood

Ik ben niet dood

Enkel mijn fysieke lichaam is verdwenen, en ik weet nu dat onze lichamen slechts een klein deel uit maken van wie we werkelijke zijn. Ik ben een deel van wie we werkelijk zijn. Ik ben mij bewust dat je mijn stem en fysieke aanwezigheid mist, maar mijn ziel en geest zijn zeker wel in leven! De keren dat je mijn energie gevoeld hebt, was ik daadwerkelijk bij je, net als nu. We hebben allemaal een unieke energieafdruk, en je zal de mijne herkennen wanneer ik bij je ben. Vertrouw op dat gevoel! Ik ben eigenlijk voor meer in leven nu dan dat ik ooit was geweest. Stress en afleiding is nu weg, iets dat me vroeger tegenhield om volledig van het leven te genieten.

Ik zie nu in hoe triviaal alles was, en dat alles dat ooit echt belangrijk was, dingen waren als liefde, familie, vriendschap, zorg en anderen helpen. Maar ik heb ook geleerd hoe ik mijn betreuringen kan omzetten in een leermoment en ervan te groeien. Ik vraag je om hetzelfde te doen. Ik zie nu in dat ik nooit iets had om bang voor te zijn. Er is geen dood, en niets slechts kan ooit iemand overkomen in de spirituele waarheid. Natuurlijk is het belangrijk om niet roekeloos en zorgzaam te zijn, en altijd te luisteren naar je begeleiding. Maar laat geluk niet links liggen vanwege angst, want er is werkelijk niets om bang voor te zijn.

Praten met de Hemel orakelkaarten kopen?

Praten met de Hemel orakelkaarten
Praten met de Hemel orakelkaarten

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet. Met deze 'Praten met de Hemel' kaarten kun je een overleden vriend of familielid een vraag stellen en via de 44 prachtige kaarten een antwoord krijgen. Direen Virtue en James van Praagh hebben met hun jarenlange ervaring in spirituele begeleiding een prachtig middel opgezet om een heldere communicatie met de hemel mogelijk te maken.

Praten met de Hemel orakelkaarten kopen