Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Praten met de Hemel Er is geen tijd waar ik ben. Tijd is iets aards

Er is geen tijd waar ik ben. Tijd is iets aards

Er is geen tijd waar ik ben. Tijd is iets aards

Het leven is kort, dat is waar, en het is zelfs korter gezien van mijn hemelse perspectief, waar een mensenleven op aarde sneller lijkt te gaan dan een knipoog. Ik ben gelukkig om de rest van je leven bij je te zijn, want ik hou van je...en omdat tijd hier in overvloed is.

We meten tijd niet op de manier zoals jullie dat op aarde doen. Tijd is namelijk iets dat alleen bestaat in de fysieke wereld. Op aarde wordt tijd gebruikt om het verleden, het heden en de toekomst te vergelijken. Waar ik nu ben bestaat het heden voor oneindigheid. Mijn liefde en mijn zorg voor jou zijn eveneens tijdloos en voor eeuwig.

Praten met de Hemel orakelkaarten kopen?

Praten met de Hemel orakelkaarten
Praten met de Hemel orakelkaarten

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet. Met deze 'Praten met de Hemel' kaarten kun je een overleden vriend of familielid een vraag stellen en via de 44 prachtige kaarten een antwoord krijgen. Direen Virtue en James van Praagh hebben met hun jarenlange ervaring in spirituele begeleiding een prachtig middel opgezet om een heldere communicatie met de hemel mogelijk te maken.

Praten met de Hemel orakelkaarten kopen