Elisabeth en de leeuw

Elisabeth en de leeuw
Fairy 1

Het is tijd om een groot leider te worden.

Beschrijving

Je moet nu je autoriteit laten zien, en bewijzen dat het goed was dat mensen vertrouwen in je hebben gesteld. Wanneer je een belangrijke taak hebt, is het natuurlijk dat angst en angstige gedachten op een bepaald ogenblik plotseling hun intrede doen. Het is verstandig om te begrijpen dat er tijden zullen zijn dat je je zult afvragen of je kunt blijven doorgaan, en er zullen momenten zijn wanneer een eenvoudige gemakkelijker bestaan, zelfs een slaafs bestaan, beter zou zijn dan dit streven om de heerser in je leven te zijn - en de leider en de opvoeder van anderen. Maar wanneer je in opstand komt tegen dit aanbod, en als ze een poosje met je meelopen, zul je een onmogelijk gevaar overwinnen - en je zult laten zien hoe veerkrachtig en sterk je menselijk hart is. De leeuw zal naast je staan. je bent oppermachtig geworden.

Wat vind jij van 'Elisabeth en de leeuw'? Deel jouw ervaring met ons!

Orakel van de Verandering kopen?

Orakel van de Verandering Orakel van de Verandering

In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten in je wakkere leven. De 52 prachtige kaarten en de handige gids zullen je helpen om de droomwereld te begrijpen.

Rose Inserra is lid van de International Association for the Study of Dreams. Van haar boek Dictionary of Dreams is een half miljoen exemplaren verkocht.

Orakel van de Verandering kopen