Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Energieheling

Energieheling - Merlijn

Energieheling

In de situatie waarover je vraag gaat dient er een energieheling plaats te vinden. Je hebt zelf helende kwaliteiten, die je richting kunt geven, kunt sturen via je handen, je gedachten of je hart. Zend dan nu helende energie uit om deze situatie te verlichten en te helen. Je kunt ook de energie reinigen en weer helder maken in een huis, een kantoor of een vervoermiddel. Je ervaringen met energieheling zijn dan misschien wel zo indringend, dat je besluit beroepsmatig energieheling te gaan beoefenen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Volg een cursus over energieheling, zoals Reiki, Qi Gong, Prana Healing, of Touch for Health

  • Bij de zin van je leven hoort het geven van energieheling

  • Reinig de ruimtes in je huis met feng shui, brandende salie, of met andere middelen

  • Stuur liefde naar een situatie of naar een persoon

  • Vermijd situaties, plaatsen of relaties met een harde, scherpe energie

  • Alles wordt geheeld, en alles zal goed komen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen