Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Drink meer water

Drink meer water - Oshun

Drink meer water

Deze kaart geeft je het signaal dat je lichaam dorstig is naar zuiver water. Symptomen als moeheid, je moeilijk kunnen concentreren, irritatie en extreme honger kunnen in wezen vermomde tekenen van uitdroging zijn. Water helpt je om de scherpe energieŽn en giften door te spoelen die anders door je lichaam wonden geabsorbeerd. Zegen het water voordat je het drinkt om jezelf een stoot positieve energie te geven.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Breng wat tijd door in de buurt van de zee, een meer of een rivier

  • Regen is belangrijk

  • Koop een waterzuiveringsapparaat

  • Vermijd het drinken van chemisch bewerkte drankjes zoals soda's, koffie of alcohol

  • Zorg dat je voldoende zweet, door lichaamsbeweging, een stoombad of een zweethut

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen