Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Wees vrij van drama

Wees vrij van drama - Pallas Athene

Wees vrij van drama

Je hebt je laten trekken in de warrige wereld van het ego, doordat je teveel gericht was op een drama. Ofschoon het alleen maar een verhaal is, beangstigt het drama je. Deze kaart biedt je een helpende hand bij het vinden van een uitweg uit het verhaal, door je los te maken van het drama. Laat je niet vangen in de verschillende plots, wendingen en karakters van het drama. In plaats daarvan, bekijk het als een film, waarvan je weet dat het een happy (of in elk geval tot een oplossing gekomen) end heeft. Natuurlijk, je kunt compassie hebben met iedereen die hierbij betrokken is. Maar je hoeft je door drama in geen geval omver te laten halen. Als je je concentreert op het positieve, dan kom je vanzelf tot een positieve oplossing.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Laat alle pogingen om het iedereen naar de zin te maken los

  • Laat anderen hun eigen keuzes in het leven maken

  • Zet je levensdoel niet opzij door je meer te richten op wat voor anderen belangrijk is

  • Roddel niet, en oordeel niet over anderen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen