Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Kristallen

Kristallen - Epona

Kristallen

Deze kaart geeft je de boodschap dat het goed kan zijn als je met kristallen gaat werken. Epona, de toverkoningin, kent de waarde van contact maken met de natuurgeesten. Je kunt kristallen vinden en kopen in speciale winkels en op beurzen. Houd een kristal even in je hand om te weten of het goed voelt voor je. Draag kristallen bij je, in je broekzak of als ketting, broche, ring, voor heling, bescherming en voor een sterkere intuÔtie. Ook kun je kristallen in het badwater leggen, op je nachtkasje of onder je bed. Zo krijg je op een nog dieper niveau een verbinding met deze bijzondere stenen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Kristallenkinderen hebben op een of andere manier iets te maken met het antwoord op je vraag

  • Bij de zin van je leven hoort ook het werken met kristallen

  • Jij bent in verbinding met de wereld van de elementen, net als feeŽn en kristallen

  • Omdat Epona de patrones is van de paarden, heeft deze kaart misschien ook een boodschap over paarden voor je

Over Kristallen

Epona is de sprookjesachtige vruchtbaarheidsgodin, ze is de beschermvrouwe van de paarden. In de Romeinse en Keltische tijden, toen paarden onlosmakelijk met het dagelijkse leven waren verbonden, zijn er tempels ter ere van haar gebouwd. Ook is Epona beschermvrouwe van het milieu en van de natuurgeesten. Je kunt een beroep doen op Epona voor hulp bij alles wat met paarden heeft te maken, of voor hulp bij het communiceren met de natuur, met feeŽn, kristallen, of het milieu.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen