Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Laat zien wie je bent

Laat zien wie je bent - Amaterasu

Laat zien wie je bent

Het is tijd om uit te komen voor wat je werkelijk voelt en waar je echt in gelooft. Deze kaart vraagt je te laten zien wie je echt bent, aan jezelf en aan anderen. Dit kan inhouden dat je een gesprek hebt van hart tot hart met een geliefd iemand, of dat je andere mensen je ware aard. je ware karakter laat zien. In dit proces word je spiritueel gesteund, en de Opgestegen Meesters zullen je helpen om in liefde volkomen eerlijk te zijn. Als gevolg van dat 'laten zien wie je bent' zullen je relaties zich verdiepen, want je zult dan weten dat er om wie je echt bent van je wordt gehouden.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Laat alle oordelen los over jezelf en over anderen

  • Spreek jouw waarheid, met liefde

  • Laat anderen jouw ware zelf leren kennen

  • Vertrouw dat jouw authentieke zelf beminnenswaard en vriendelijk is

  • Hoe echter je bent, hoe hoger je energie is en hoe groter het succes zal zijn in alles wat je onderneemt

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen