Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Je hebt een juist zicht op de situatie

Je hebt een juist zicht op de situatie - Horus

Je hebt een juist zicht op de situatie

Vertrouw op je gevoel in deze situatie, want dat is juist en gegrond. Laat alle twijfel aan jezelf varen, ook als je geconfronteerd wordt met andere meningen. Je spirituele gevoeligheid heeft je geholpen de waarheid te zien. Misschien is het het gemakkelijkst om met de meerderheid mee te gaan, of om je terug te trekken in apathie. Maar jij bent geroepen om hier je keuze te maken en tot actie over te gaan. Je weet al wat je moet doen. En ook als de mensen je niet steunen, wees ervan overtuigd dat de Geest dat wel doet. Binnenkort zul je mensen tegenkomen die jouw standpunt delen. Neem in de tussentijd de leidersrol op je.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Vertrouw je intu´tie en je onderbuikgevoelens

  • Negeer critici, tegenstemmers, nee-zeggers en sceptici

  • Vermijd situaties en relaties die niet goed voelen

  • Alleen jij weet wat goed is voor jou

Over Je hebt een juist zicht op de situatie

Horus is de Egyptische hemel- en zonnegod, met het hoofd van een valk. Zijn ouders waren Osiris en Isis. Zijn moeder werd zwanger van hem nadat ze zijn vader, met de hulp van de zonnegod Ra, van de dood had teruggehaald. Een van de ogen van Horus werd beschadigd bij een wraakactie om de dood van zijn vader. Daarom wordt Horus afgebeeld met een groot en helderziend oog. Je kunt een beroep doen op Horus voor hulp bij het spiritueel en het fysiek gezichtsvermogen, met inbegrip van inzicht hebben, of krijgen, in de waarheid in verschillende situaties.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen