Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Yoga

Yoga - Babaji

Yoga

Babaji en de andere Opgestegen Meesters raden je aan om regelmatig yoga te doen. Doe meerdere malen per dag stretchoefeningen. Doe elke dag ademhalingsoefeningen met diep inademen en uitademen.

Nodig anderen uit om samen met jou yoga te doen. Bekijk vandaag een paar yoga-filmpjes of neem vandaag een yogales.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Rek vandaag vaak

  • Let op je ademhaling vandaag. Haal diep adem en adem diep uit

  • Onderwijs yoga of nodig anderen uit om yoga met je te doen

  • Bekijk een yoga video of neem een les yoga vandaag.

Over Yoga

Babaji en de andere Opgestegen Meesters raden je aan om regelmatig yoga te doen. Het profijt dat je van yoga hebt is een van de antwoorden op je vraag. Door yoga zul je meer helderheid krijgen, meer energie, flexibiliteit, harmonie en bewustzijn. Je kunt ook leuke nieuwe vrienden ontmoeten, en plezier hebben met de yogaklas. Het is vanwege deze vele geestelijke en materiŽle voordelen, dat yoga een zeer gewaardeerde traditie is onder mensen die het spirituele pad bewandelen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen