Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Schrijven

Schrijven - Thoth

Schrijven

Deze kaart heb je getrokken om je eraan te herinneren te schrijven. Je hebt de laatste tijd een heleboel signalen gekregen om te schrijven, vaak een gevoel gehad om te gaan schrijven, dus laat deze kaart dan de boodschap voor je zijn die je tot actie aanzet. Neem een blocnote of zet je laptop aan, en begin te schrijven. Maak je niet druk over leestekens, zinsbouw of spelling, later kun je je met die details bezighouden. Breng op dit moment gewoon je gedachten en gevoelens onder woorden zoals die door je hoofd gaan, of zoals je ze in je lijf voelt.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Houd een dagboek bij over je gevoelens en belevenissen

  • Schrijf je intenties op, je doelstellingen, datgene wat je ten diepste verlangt

  • Channel boodschappen van je gidsen en engelen

  • De zin van je leven heeft ergens ook iets te maken met schrijven

  • Schrijf een artikel of een boek

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen