Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Reinig en bescherm je energie

Reinig en bescherm je energie - El Morya

Reinig en bescherm je energie

Je bent een sensitief iemand, en je hebt op dit moment harde en ziekmakende energie geabsorbeerd van andere mensen. Deze kaart vraagt je om stil te staan en de hulp in te roepen van El Morya en Aartsengel MichaŽl, om jezelf te reinigen. Zij kunnen ook de energieŽn in andere mensen, in je huis en je kantoor, reinigen en op een hoger plan brengen. Als je jezelf gereinigd hebt, vraag hen dan om je te beschermen tegen verder binnendringen van ongewenste energie. Dit proces, het 'bouwen van een beschermend schild', moet je een of twee keer per dag herhalen. Ook kun je een kristallen hanger dragen, die werkt als een buffer in energetisch harde situaties.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Vraag Aartsengel MichaŽl de koorden van bange gehechtheid tussen jou en andere mensen of dingen, door te snijden

  • Probeer scherpe en ziekmakende materialen, omgevingen en relaties te vermijden, uit de weg te gaan
  • Honoreer je sensitiviteit. en neem die serieus

  • Houd je denken zo positief mogelijk, om ook je energie helder en schoon te houden

  • Ruim rommel op, of gebruik feng shui om de energie in je huis of je kantoor te schonen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen