Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Maak gebruik van je magisch vermogen

Maak gebruik van je magisch vermogen - Saint Germain

Maak gebruik van je magisch vermogen

Je hebt het in je macht om de situatie waar je nu mee zit op te lossen. Deze kaart verwijst naar je onaangeboorde magische kwaliteiten. die je al met succes hebt gebruikt in het verleden. Haal deze kwaliteiten uit de kast, en maak er ook in deze situatie gebruik van. Je heldere en doelgerichte intenties, je positieve verwachtingen, je gebeden, besluiten en de stappen tot actie die je neemt, creŽren samen het helen en het duidelijk worden van wat je zo graag wilt.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Neem een helder besluit over wat je wel en wat je niet wilt accepteren in deze situatie, want je helderheid hierover heeft al onmiddellijk resultaat

  • Blijf je vertrouwen houden in een positieve uitkomst

  • Bestudeer eens de principes van alchemie en manifestatie

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen