Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vertrouwen

Vertrouwen - Vishnoe

Vertrouwen

Je kunt vertrouwen hebben in de situatie waarover je een vraag hebt. De situatie heeft een solide fundament, en dat is vertrouwenwekkend. Houd je motivaties keer op keer zuiver, zodat ze altijd volledig gericht zijn op liefde en service, echte dienstbaarheid. Zo zullen je energie en je ervaringen op een steeds hoger niveau komen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • De persoon over wie je een vraag hebt is te vertrouwen

  • Vertrouw erop dat je gebeden worden verhoord, ook al heb je daarvan (nog) geen bewijs

  • Je bent op de juiste weg

  • Vertrouw je onderbuikgevoelens en je intu´tie

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen