Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Leraar

Leraar - Mahachohan Ragozy

Leraar

Deze kaart gaat over leren en onderwijzen. Je hebt veel geleerd van je ervaringen en je relaties, en het is nu tijd om deze kennis aan anderen door te geven. Je huidige situatie geeft je vele gelegenheden voor spirituele groei, en leert je enkele belangrijke levenslessen. Op het moment dat je deze lessen begrijpt en accepteert, zullen oude patronen wegvallen en vervangen worden door prachtige nieuwe ervaringen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Deze persoon of situatie komt je een belangrijke levensles brengen

  • Stel jezelf de vraag: 'Wat is de zegening die deze situatie me heeft gebracht?'

  • Bij de zin van je leven hoort ook onderwijzen en onderwezen worden

  • Vergeef een vroegere leraar of lerares

  • Je wordt aangespoord om anderen te onderwijzen

Over Leraar

Mahachohan Ragoczy, ook bekend als Meester Ragoczy of de Goddelijke Leider, wordt als een groot spiritueel leraar beschouwd, een van zijn studenten was Saint Germain. Hij is zeer betrokken bij de politieke wereldleiders, en toont hen via intu´tie de weg naar vreedzame oplossingen. Roep Mahachohan Ragoczy aan voor hulp bij je spirituele leren en onderwijzen, of voor inspanningen voor wereldvrede.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen