Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie

Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie - Mozes

Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie

Je hebt het in je macht om heel te worden en de loop van deze situatie te veranderen. Het is tijd voor je om je verantwoordelijkheid te nemen, en op de leidersstoel te gaan zitten. Beslis eerst wat je echt wilt. En wees helder over de voorwaarden die je wel en die je niet acceptabel vindt. Het universum reageert als je echt helder bent over je doel en je intenties. De Opgestegen Meesters zullen je steunen in je leidersrol.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Spreek open en eerlijk over je gevoelens

  • Neem een besluit in plaats van passief af te wachten

  • Geef jezelf toestemming om datgene te doen waarvan je voelt dat het juist is

  • Wacht niet langer, ga nu tot actie over

  • Wees je eigen autoriteit

Over Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie

De profeet Mozes toonde gedurende zijn leven moed en leiderschap. Zijn heldere uitspraken over wat zijn intenties waren bij een bevel of een opdracht hadden wonderen tot gevolg, zoals het in tweeŽn delen van de Rode Zee, het water uit de rotsen slaan, en manna uit de hemel laten regenen. Mozes is een machtige, geliefde en inspirerende leider, hij kan je moed geven in deze situatie, en ook voor het volgen van de zin en het doel van je leven.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen