Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Blijf geconcentreerd

Blijf geconcentreerd - Kuthumi

Blijf geconcentreerd

Deze kaart trek je om jezelf eraan te herinneren geconcentreerd te blijven op je intenties, je verlangens en je prioriteiten. Zorg dat je niet wordt afgeleid door 'korte termijn' situaties, drama's. of eisen en verwachtingen van anderen. Houd een positieve kijk op je dromen. en stel jezelf voor dat je die al tot werkelijkheid hebt gemaakt. Besteed met regelmaat voldoende tijd aan je projecten en je prioriteiten. Zeg 'nee' tegen datgene wat je daarvan afleidt, en je zult resultaten boeken.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Wees assertief waar het een beroep op je tijd betreft

  • Kom beloften aan jezelf altijd na

  • Houd je aan je prioriteiten

  • Besteed iedere dag tijd aan projecten die je na
    aan het hart liggen

  • Ontgift je eetgewoonten om je geest te helpen helder en geconcentreerd te blijven

Over Blijf geconcentreerd

Kuthumi (soms ook Koot Hoomi genoemd) was een Sikh, een spiritueel leider genaamd Sirdar Thakar Singh Sadhanwali, die leefde in het ItaliŽ van de negentiende eeuw. Madame Blavatski, een van de stichters van de theosofie, ontmoette Kuthumi tijdens zijn leven, en na zijn dood channelde zij zijn boodschappen. Sommige New Age leraren geloven dat Kuthumi in vorige levens Sint Franciscus en Pythagoras is geweest. Roep Kuthumi aan voor motivatie en concentratie. Blijf gericht op je prioriteiten en op de hogere zin van je leven.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen