Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Spirituele Wet van de Aantrekkingskracht

Spirituele Wet van de Aantrekkingskracht - Melchizedek

Spirituele Wet van de Aantrekkingskracht

Je bent terecht gekomen in de situatie waar je vraag over gaat. via de spirituele Wet van de Aantrekkingskracht. Je hebt bepaalde personen of situaties aangetrokken omdat zij een spiegel zijn van je gedachten. emoties en overtuigingen. Op dezelfde manier verdwijnen mensen en situaties die je vroeger aantrekkelijk vond, nu uit je leven. want je energie is veranderd doordat je nu op een ander punt bent op je spirituele pad. 'Soort zoekt soort' betekent dat alles en iedereen die je aantrekt in je leven overeenstemt met je denkpatronen. Als je wilt veranderen wie en wat je aantrekt, houd dan meer en meer vast aan positieve, liefdevolle en vreugdevolle gedachten. De Opgestegen Meesters en de engelen kunnen je bij deze verschuiving helpen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Je kunt deze situatie veranderen of helen door je gedachten en je denken op een meer positief niveau te brengen

  • Je gebeden en affirmaties hebben een geweldig nieuw iemand of nieuwe situatie in je leven aangetrokken

  • Deze situatie is niet een beloning of een straf. Je hebt haar aangetrokken, en dat betekent dat je haar ook weer van de hand kunt wijzen, of juist versterken als je dat wilt

  • Visualiseer en gebruik affirmaties alleen over datgene wat je echt wilt

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen