Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Heb oog voor het gezichtspunt van de ander

Heb oog voor het gezichtspunt van de ander - Avalokitesvara

Heb oog voor het gezichtspunt van de ander

Je hebt sterke emoties rond deze situatie, en je voelt je misschien verward, niet begrepen of gebruikt. Deze kaart komt naar je toe om je een weg naar vrede te wijzen, door je te vragen even stil te staan bij het gezichtspunt van de ander(en). Je hoeft het niet met hen eens te zijn. Ik vraag je alleen om begrip te hebben voor hun beweegredenen, en compassie en respect voor hun gevoelens. Dit proces kan de energie van machtsspelletjes naar het positieve doen omdraaien, het is als het loslaten van het touw bij touwtrekken. Op het moment dat je het gezichtspunt van de ander kunt zien, zet je de deur open naar creatieve oplossingen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Zie jezelf door de ogen van de persoon die je graag wilt ontmoeten of leren kennen

  • Laat elke vorm van verdediging in relaties los

  • Kijk door de buitenkant van iemand heen, en zie het goddelijke in de ander

  • Vergeef de wonden van het verleden, en begin opnieuw

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen