Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Trek je eens terug in de natuur

Trek je eens terug in de natuur - Groene man

Trek je eens terug in de natuur

Je bent te lang binnenshuis geweest, en je hebt een verfrissende pauze nodig, weg van stresstoestanden. Het doet er niet toe hoe druk je het hebt, er is altijd wel tijd om even te pauzeren en een frisse neus te halen. Deze kaart brengt je de dringende boodschap om af en toe naar buiten te gaan. Het helend effect dat de natuur heeft zal je energie weer leven inblazen, je weer fris naar de dingen doen kijken, en je gaat dan weer naar huis of naar je werk met nieuwe ideeŽn, met een nieuw perspectief. Zie zo'n uitstapje in de natuur als een investering die je een flinke rente zal opbrengen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Je wens of je besluit dat het tijd is voor een vakantie is gegrond

  • Bij de zingeving in je leven horen ook milieu en natuur

  • Werk met zuivere bloemenessences. medi-cijnen met plantenenergie, of met andere natuurlijke geneesmethodes

  • Voel je ťťn met de dieren, bomen, feeŽn en andere natuurgeesten

Over Trek je eens terug in de natuur

Houtsneden en schilderingen van het gezicht van Groene Man die door de bladeren heenkijkt, zijn te vinden in vele heel oude kerken door heel West Europa en India. Lang is hij beschouwd als het gezicht van de natuur en als een vruchtbaarheidsgod, die zorgde voor het groeien van de oogst. Je kunt een beroep doen op Groene Man voor hulp bij alles in je eigen tuin, of om je band met de natuurgeesten te versterken.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen