Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Zuivering

Zuivering - Witte Tara

Zuivering

Iets in deze situatie heeft zuivering nodig. Dit Iets een signaal zijn om je motieven en intenties te zuiveren, zodat die alleen gericht zijn op service, op dienstbaarheid, en dat ze niet voortkomen uit angst of uit competitie. Het kan ook duiden op een reiniging van je lichaam, en van je eetgewoonten. Of het kan gewoon betekenen dat je je leven zo in evenwicht brengt dat alles wat je doet integer is, en in lijn met je levensovertuiging. Witte Tara zal je steunen en helpen bij deze zuivering. Zij zal zorgen dat dit een harmonieus proces is, waarvan jij en vele anderen de vruchten zullen plukken.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Concentreer je volledig op 'Hoe kan ik dienstbaar zijn?' in plaats van 'Hoe kan ik hier profijt van hebben?', en alles zal meteen beter gaan

  • Heb vaker liefdevolle gedachten over jezelf en over anderen

  • Vermijd alle chemische stoffen, en alles wat giftig is, voor je lichaam en voor je geest

  • Vermijd alle gedrag, dat je een gevoel van schuld of schaamte geeft, want dat haalt je gevoel van eigenwaarde naar beneden

  • Stap uit situaties die niet integer zijn, en niet in lijn met je levensovertuiging

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen