Kies voor vrede - Paramahansa Yogananda

Kies voor vrede

Betekenis

- Luister naar de waarheid van je hart
- Er is altijd een vreedzaam alternatief voor conflicten
- Vreedzaamheid versterkt je energie, en helpt je datgene wat je zo graag wilt werkelijkheid te doen worden
- Mediteer en doe yoga, dat is een manier om je innerlijke vrede te behouden

Beschrijving

Kies in deze situatie de weg van vrede. Als je de verschillende keuzemogelijkheden en de verschillende mogelijke uitkomsten op een rijtje zet, en daarover nadenkt, welke mogelijkheid geeft je dan het meest een gevoel van vrede, in je lichaam en in je geest? Dit is je antwoord.

Extra toelichting

Paramahansa Yogananda is de geliefde schrijver van Autobiografie van een Yogi. Hij heeft yoga en meditatie populair gemaakt in het Westen. De boeken en de lessen van Yogananda leggen steeds de nadruk op de eenheid van alle religieuze en spirituele wegen, en zij concentreren zich op het laten groeien van een diepe liefdesband met God. Roep Yogananda aan voor leiding op je eigen spirituele pad, en om hulp bij het ontwikkelen van je meditatie- en yoga-oefeningen.

Wat vind jij van 'Kies voor vrede'? Deel jouw ervaring met ons!

Opgestegen Meesters kopen?

Opgestegen Meesters Opgestegen Meesters

Het Opgestegen Meesters orakeldeck is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwelijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters kopen