Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Kies voor vrede

Kies voor vrede - Paramahansa Yogananda

Kies voor vrede

Kies in deze situatie de weg van vrede. Als je de verschillende keuzemogelijkheden en de verschillende mogelijke uitkomsten op een rijtje zet, en daarover nadenkt, welke mogelijkheid geeft je dan het meest een gevoel van vrede, in je lichaam en in je geest? Dit is je antwoord.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Luister naar de waarheid van je hart

  • Er is altijd een vreedzaam alternatief voor conflicten

  • Vreedzaamheid versterkt je energie, en helpt je datgene wat je zo graag wilt werkelijkheid te doen worden

  • Mediteer en doe yoga, dat is een manier om je innerlijke vrede te behouden

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen