Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Prioriteiten

Prioriteiten - Koning Salomo

Prioriteiten

Neem de tijd voor je noodzakelijkste prioriteiten, ook als dat betekent dat je eerder naar bed moet gaan, of juist later. Dit is een fantastische tijd om te werken aan projecten die je na aan het hart liggen, die echt je hart hebben. Doe dit dan onverwijld, ook al weet je nog niet goed hoe je het project moet aanpakken, of twijfel je eraan of je je droom wel helemaal kunt verwezenlijken? Je zult verrukt zijn over de tijd en de energie die je in je echte prioriteiten investeert, omdat je innerlijke zelf zich geliefd zal voelen en zal weten dat er zorg aan hem of haar besteed wordt. Als je investeert in je prioriteiten, investeer je in jezelf.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Stop met dingen uit te stellen, en stop met alles perfect te willen

  • Verdeel je grote streven in babystapjes, en zet telkens één stapje tegelijk

  • Herzie je dagritme of je werkschema, en zorg dat je regelmatig tijd besteedt aan je prioriteiten

  • Wees assertief en zeg 'nee' tegen alles wat je van je pad afleidt

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen