Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters De kracht van vreugde

De kracht van vreugde - Maitraya

De kracht van vreugde

Als je wilt bereiken waar je naar verlangt, volg dan het pad van de vreugde. De zin van je leven wordt zoveel lichter door de vreugde en de passie die je voelt als je nadenkt over, of werkt aan datgene wat je diep van binnen verlangt te bereiken in je leven. De vreugde die je voelt in relaties houdt deze levend. opwindend en in beweging. De vreugde die je beleeft in je hobby's geven je extra energie. Van alle emoties heeft vreugde de hoogste energetische vibratie. Vreugde heeft het vermogen om alle obstakels weg te nemen en juist alles aan te trekken wat je nodig hebt. Vreugde vertelt ons dat het helemaal niet nodig is dat we lijden en ons ellendig voelen. Door de kracht van de vreugde kunnen we ons doel bereiken, onszelf en anderen helpen, en heel worden.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Blijf positief en vol vertrouwen, om wat je ten diepste verlangt werkelijkheid te doen worden

  • Zie de humor in deze situatie

  • Geniet van een gezonde lach

  • Beoefen hobby's die je plezier geven

  • Als je de zin, het doel van je leven wilt ontdekken, doe dan wat je vreugde geeft

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen