Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Positieve verandering

Positieve verandering - Paravati

Positieve verandering

Datgene wat je fijn en goed vindt, en wat niet, is veranderd. Je bent situaties ontgroeid die je ooit zeer aanspraken. Dit is een positieve ontwikkeling, een teken van je spirituele groei. Sommige van die situaties zijn vermomde zegeningen, omdat ze je min of meer dwingen om noodzakelijke en positieve veranderingen aan te brengen in je leven. Als meerdere terreinen van je leven tegelijkertijd veranderen en onder je handen lijken weg te smelten, kun je het gevoel hebben dat je over de grens geduwd wordt van waar je je op je gemak voelt en wat je vertrouwd is. Maar het universum staat altijd klaar om je te steunen bij alles wat je vraagt. Laat je zorgen varen, en geniet van deze reis die echt een reis ten goede is.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Stop met dingen uit te stellen, en stop met perfectionisme

  • Verdeel je grote streven in babystapjes, en zet telkens één stapje tegelijk

  • Omdat Paravati de godin van de bergen is, zou dit ook een boodschap kunnen zijn om je eens even terug te trekken in, of een reisje te maken naar de bergen

  • Herzie je dagritme of je werkschema, en zorg dat je regelmatig tijd besteedt aan je prioriteiten

  • Wees assertief, en zeg 'nee' tegen alles wat je van je pad afleidt

Over Positieve verandering

Paravati (soms gespeld als Parvati) is de hindoegodin van de bergen, van het huwelijk en van huisgezinnen. De legende verhaalt dat Shiva, de hindoegod, door verdriet was overmand na de dood van zijn eerste grote liefde, Sati, en dat hij zich daarom terugtrok in een grot in de bergen. Toen Paravati in de bergen werd geboren, werd Shiva diep getroffen door haar toewijding aan het helpen van de planeet. Zij werden één in de liefde en kregen een zoon, Ganesh. Roep Paravati aan voor troost en voor een oplossing bij alles wat een probleem lijkt te zijn, met name als je mediteert in de bergen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen