Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Volharding

Volharding - Lugh

Volharding

Door volharding en positief denken krijgen je dromen steeds meer vorm. Dit is een tijd voor jou om te volharden.

Overwin je neiging om dingen uit te stellen en ga vandaag nog tot actie over. Houd je bij je prioriteiten en voornemens. Realiseer je dromen stap voor stap door elke dag iets te doen.

Je bent er bijna, dus geef niet op. Het kan helpen als je grote stappen terugbrengt tot kleine passen. Zo kun je genieten van wat je per stapje bereikt.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Overkom uitstelgedrag en onderneem vandaag nog actie

  • Houd vast aan je prioriteiten en beloftes

  • Werk aan je dromen door er iedere dag een beetje aan te werken

  • Blijf positief en visualiseer je dromen als reeds gemanifesteerd

  • Wijd je voor de lange termijn toe aan je dromen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen