Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vredesaanbod

Vredesaanbod - White Buffalo Calf Woman

Vredesaanbod

Deze kaart kondigt de oplossing aan van een onenigheid of een misverstand. Degenen die bij de situatie zijn betrokken zijn zover dat ze kunnen vergeven en vergeten. Sta open voor het gezichtspunt van de ander, daardoor zullen harde gevoelens zich verzachten. Als je compassie in de situatie brengt zal de helende kracht van liefde ervoor zorgen dat er aan ieders behoeften op een harmonieuze manier kan worden voldaan. Laat de details van de oplossing van deze situatie over aan de oneindige wijsheid van de Geest.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Wees bereid om te vergeven

  • Heb compassie met ieder die bij deze situatie is betrokken, jezelf incluis

  • Accepteer de verontschuldigingen van de ander

  • Zie de humor van de situatie in

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen