Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf - Moeder Maria

Zorg goed voor jezelf

Je hebt de laatste tijd veel van jezelf gegeven, en nu is het tijd dat je iets aan jezelf geeft. Je hebt deze kaart getrokken omdat het nodig is dat je goed voor jezelf zorgt, dat je jezelf voedt op alle niveaus. Dit betekent goed voor je lijf zorgen door slaap, door ontgiften en door oefeningen. Het betekent ook dat je even goed oog hebt voor jouw behoeften als voor de behoeften van anderen. Om meer energie te hebben, meer overvloed. vrede, vastberadenheid, en alles wat je verlangt, moet je goed voor jezelf zorgen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Breng evenwicht tussen wat jij aan anderen geeft, en wat jij voor jezelf ontvangt

  • Respecteer je innerlijke stem

  • Neem wat vaker rust

  • Zorg goed voor je lijf

  • Bij je levensdoel hoort ook op een of andere manier het helpen van kinderen

  • Moeder Maria is bij je, zij helpt en leidt je

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen