Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Moeder, echtgenote, zuster, dochter

Moeder, echtgenote, zuster, dochter - Lady Nada

Moeder, echtgenote, zuster, dochter

Bij de kwestie waarover je nu een vraag hebt, is een belangrijke vrouw in je leven betrokken, misschien je moeder, je vrouw, vriendin, zuster of dochter. De eerste persoon die je te binnen schiet is de juiste. Alle gevoelens waarmee je rondloopt betreffende deze persoon, die niet geheeld zijn, kunnen de verwerkelijking van je dromen blokkeren of vertragen, of je uit balans halen. Dit is het uitgelezen moment om een beroep te doen op God, op je gidsen en engelen, je te helpen alles los te laten wat je gedachten en gevoelens vergiftigt die verbonden zijn met relaties met vrouwen, uit het verleden en in het heden. Dit proces zal dan de weg openen naar gezonde relaties met vrouwen, inclusief met je eigen vrouwelijke energie.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Breng je mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht door dagelijks te oefenen in geven en ontvangen

  • Wees bereid een vrouw in je leven te vergeven, die je heeft gekwetst

  • Een geliefde overleden vrouw zegt vanuit de Hemel tegen je: 'Ik houd van je"

  • Een nieuwe relatie met een vrouw zal blijken heel belangrijk te zijn

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen