Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Mediteren

Mediteren - Siddharta Gautama Boeddha

Mediteren

Deze kaart roept je op om regelmatig te mediteren. Je levenspad, je lichaam, je ziel, vragen om stille tijd om te reflecteren, na te denken en inzichten te krijgen. Al besteed je maar een korte tijd aan dagelijkse meditatie, dat zal je al heel veel brengen. Het is niet noodzakelijk dat je een formele training in mediteren volgt. Het is eenvoudig een kwestie van stil zitten, je ogen sluiten, ademen en luisteren.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Wees stil en luister

  • Je hebt regelmatig wat tijd voor jezelf alleen nodig

  • Wees eerlijk voor jezelf


  • Luister naar een meditatie CD

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen