Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Luisteren

Luisteren - Manjushri

Luisteren

Je kunt je innerlijke guidance het beste horen als je stil wordt en luistert. Zet alle geluidsprikkels, zoals telefoon en televisie af, ga op een rustige plek zitten en ontspan je. Probeer niet om iets concreets te laten gebeuren. Luister gewoon naar je eigen gedachten, je ademhaling en je hartslag. Stel dan in gedachten je vraag aan je gidsen en engelen. Luister naar de liefdevolle waarheid, die zij spreken in je hart, je lijf en je geest. Luister naar jouw eigen innerlijke waarheid. Vertrouw je intu´tie, en handel daarnaar.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Houd een korte retraite

  • Je gidsen en engelen spreken tot je Ś luister je?

  • Het is op dit moment belangrijk om minder te praten en meer te luisteren

  • Erken voor jezelf je ware gevoelens

  • Luister naar de boodschappen die pijn of ziekte je proberen te vertellen (het lichaam spreekt altijd tot degene die luistert)

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen