Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Breng je werk en privéleven in evenwicht

Breng je werk en privéleven in evenwicht - Isis

Breng je werk en privéleven in evenwicht

Deze kaart helpt je herinneren aan het bewaren van van het juiste evenwicht in je leven. Dit is gemakkelijker dan je denkt. Je weet al welk stuk van je leven zich op het hellende vlak bevindt. Misschien merk je al symptomen van een naderende burn-out, als gevolg van dit gebrek aan balans. Je kunt je energie snel in positieve zin ombuigen door iedere dag tijd aan je prioriteiten te besteden. Zelfs een half uur per dag, op een zinvolle manier besteed, zal je stemming, je moraal en je motivatie verhogen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Spel en spelen is voor jou op dit moment een absolute noodzaak

  • Let erop dat er aan je behoeften wordt voldaan

  • Delegeer aan anderen

  • Zeg 'nee' tegen een onrealistisch beroep op je tijd

  • Wees eerlijk voor jezelf, en stel gezonde grenzen, op je werk en thuis

  • Besteed meer tijd aan activiteiten, die je hart blij maken en doen zingen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen