Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Laat het los

Laat het los - Kuan Yin

Laat het los

Het is tijd om te stoppen met worstelen, met pushen en met dingen te forceren. Dit gaat alleen maar in tegen de stroom van het universum, en het leidt tot frustraties en blokkades. Als je de situatie de weg van de Geest laat gaan, dan gaan er automatisch deuren open, die naar een oplossing leiden. en voor een uitkomst zorgen die je verwachtingen zal overtreffen. Laat al het geworstel los, alle boosheid, al je niet vergeven, en alle andere dingen die ongewenst zijn. Vertrouw, dat het Universum aan jouw kant staat.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Laat ruzie en oordelen los, evenals elke gekwetstheid waar je al te lang mee rondloopt

  • Heb compassie met iedereen die bij deze situatie is betrokken, inclusief jezelf

  • Wees mild voor jezelf

  • Vergeef jezelf voor wat je denkt dat je hebt gedaan of niet gedaan

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen