Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Gezondheid en heling

Gezondheid en heling - Hilarion

Gezondheid en heling

Deze kaart betekent genezing. Jouw diepere helende kracht is gewekt, en je wordt geroepen anderen te helpen gezond te worden. Net zoals jezelf geheeld bent, zo wil je ook dat anderen een goede gezondheid en vitaliteit kunnen genieten. Je wordt ondersteund in het kiezen voor de noodzakelijke veranderingen in je leven, zodat je door kunt gaan met het helen van jezelf en anderen. Laat alle angst varen, alle beperkende overwegingen, om je volledig open te stellen voor de wonderen van het helen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Een ziekte of een blessure is genezen, of aan het genezen

  • Jij bent een healer

  • Het is een goed en betrouwbaar moment voor jou om over te stappen naar een carrière van helen

  • Bestudeer de diverse manieren van helen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen