Gezondheid en heling - Hilarion

Gezondheid en heling

Betekenis

- Een ziekte of een blessure is genezen, of aan het genezen
- Jij bent een healer
- Het is een goed en betrouwbaar moment voor jou om over te stappen naar een carrière van helen
- Bestudeer de diverse manieren van helen

Beschrijving

Deze kaart betekent genezing. Jouw diepere helende kracht is gewekt, en je wordt geroepen anderen te helpen gezond te worden. Net zoals jezelf geheeld bent, zo wil je ook dat anderen een goede gezondheid en vitaliteit kunnen genieten. Je wordt ondersteund in het kiezen voor de noodzakelijke veranderingen in je leven, zodat je door kunt gaan met het helen van jezelf en anderen. Laat alle angst varen, alle beperkende overwegingen, om je volledig open te stellen voor de wonderen van het helen.

Extra toelichting

Hilarion, ook wel de Heilige Hilarion of Meester Hilarion, leefde in het Midden Oosten in de vierde eeuw. Hij werd bekend om zijn succesvolle genezingen. Hilarion was geliefd bij zowel christenen als bij aanhangers van de oude religies. Veel van zijn leven en zijn genezingswerk is bewaard gebleven in de geschriften van Hieronimus, die beschrijft hoe Hilarion zijn genezingen bewerkt door aan de aarde gehechte geesten te bevelen weg te gaan. Roep Hilarion aan voor elke situatie waarin het gaat om helen of het reinigen van energie.

Wat vind jij van 'Gezondheid en heling'? Deel jouw ervaring met ons!

Opgestegen Meesters kopen?

Opgestegen Meesters Opgestegen Meesters

Het Opgestegen Meesters orakeldeck is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwelijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters kopen