Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Ga nu

Ga nu - Serapis Bey

Ga nu

Het is tijd voor je om te gaan, ofwel weg van leen ongewenste ziekmakende situatie, ofwel naar een gewenste situatie. Deze kaart betekent dat het nu het juiste moment is om die stap te zetten. De omstandigheden zijn er klaar voor en uitstekend, en het universum is gereed en bereid om je te ondersteunen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Zeg je baan op

  • Maak een einde aan een ongezonde relatie

  • Verhuis naar een andere plek

  • Begin een nieuw project, en stel niet uit

  • Neem vakantie

  • Geen uitvluchten meer doe het gewoon

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen