Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vrijheid

Vrijheid - Hina

Vrijheid

Laat beperkingen achter je, en je bent vrij! Je hebt het in je macht en je hebt het recht je leven zodanig te veranderen dat je meer vrijheid kunt ervaren. Deze kaart betekent dat je ziel om meer vrijheid roept, vooral met betrekking tot je levensdoel. Misschien is het tijd voor je om eens even stil te staan, en de tijd te nemen om eens heel goed na te denken over wat je ten diepste verlangt, en welke mogelijkheden en opties er zijn. Het universum steunt altijd het verlangen naar uitbreiding, creativiteit en vrijheid. Zeg ja tegen vrijheid, en het universum zal ja tegen jou zeggen.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Het is tijd om situaties die je bent ontgroeid achter je te laten

  • Bekijk eens kritisch of er regels zijn die je voor jezelf hebt opgesteld. en die langzamerhand hun geldigheid en werkzaamheid hebben verloren

  • Laat het universum je steunen bij het maken van nieuwe keuzes, die je leven veranderen

  • Wees assertief, en zeg nee tegen iedereen die over je grenzen heen gaat

Over Vrijheid

Hina is een Polynesische en Hawaiaanse maangodin, van wie men zegt dat ze zo mooi is, dat niemand haar recht kan aankijken. Ze heeft compassie voor de inheemse bevolking, en daarom heeft ze stukjes van de maan naar beneden gegooid, naar de eilanden, om te voorzien in hun materiŽle behoeften. Die stukjes veranderden in banyanbomen, waarvan de bewoners de bast konden bewerken en gebruiken voor kleding en voor de handel. Doe een beroep op Hina voor zaken betreffende vruchtbaarheid, aantrekkingskracht en manifestatie.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen