Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Concentreer je op je kracht

Concentreer je op je kracht - Apollo

Concentreer je op je kracht

Deze kaart zegt je je te concentreren op je kracht en je kwaliteiten, en niet op je vermeende zwakheden. Je kwaliteiten kunnen bijvoorbeeld inhouden een liefdevol en liefhebbend hart, een zuivere intentie, speciale vaardigheden, hobby's, of iets waar jij in uitblinkt. Ook als je talenten nog oefening en verfijning behoeven, het zijn kwaliteiten, het is jouw positieve bankrekening. Hoe meer je je kracht, je kwaliteiten zegent en waardeert, hoe sterker je zult worden. Als jij je concentreert op zogenaamde zwakheden, dan zullen die groter noorden. Deze kaart komt als een geheugensteuntje voor het belang van het met liefde en compassie naar jezelf kijken. Dus: elke keer dat je merkt dat je min over jezelf denkt of je minderwaardig voelt, concentreer je dan in plaats daarvan op je kwaliteiten.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Maak dagelijks gebruik van positieve affirmaties om je energie en je vertrouwen te doen toenemen

  • Spreek positief over jezelf

  • Start een trainingsprogramma om je spieren te versterken

  • Dit is een boodschap van liefde of van heling over een broer, of over iemand die als een broer voor je is

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen