Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Stroom van voorspoed

Stroom van voorspoed - Lakshmi

Stroom van voorspoed

Deze kaart zegt je dat je gebeden over financiŽn gehoord zijn en beantwoord. Maak contact met jouw eigen vermogen tot manifestatie, door je te concentreren op overvloed, in plaats van je zorgen te maken over geld. Je hoeft nergens bang voor te zijn. Een nieuwe stroom van voorspoed steunt jou en je dierbaren.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Stop met je zorgen te maken over geld, dat zorgen maken trekt alleen maar geldproblemen aan

  • Alles komt goed, met name wat betreft financiŽn

  • Je hebt steun om nu een andere keuze te maken in je leven, in de door jou gewenste richting

  • Visualiseer voorspoed, en maak gebruik van affirmaties over voorspoed

Over Stroom van voorspoed

Lakshmi is de hindoegodin van de voorspoed. Zij helpt ons onze angst over geld te overwinnen, en te profiteren van de stroom van overvloed die voor iedereen toegankelijk is. Het kan helpen om een beeldje of een afbeelding van Lakshmi in de buurt van je bankpapieren een plekje te geven (volgens de feng shui principes is dat de verste linkerhoek van je huis of je kantoor, gezien vanaf de voordeur). Roep Lakshmi aan om je te helpen je zorgen over geld om te zetten in een vloeiende financiŽle situatie.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen