Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Krishna

Krishna - Ontdek de zegening in de huidige situatie

Krishna

Elke situatie geeft je de gelegenheid om te groeien en te leren. Als we een situatie verwensen of er op schelden, blokkeren we de energiestroom, en dingen gaan irriteren en worden erger. Als je daarentegen de zegeningen in je huidige situatie herkent en erkent, stroomt er onmiddellijk steunende en helende energie naar je toe. Deze kaart komt bij je met de boodschap dat er een niet herkende zegening in je huidige situatie verborgen ligt. Bijvoorbeeld dat je door deze situatie iets hebt geleerd of hebt bereikt. Erken de zegening, zodat heling en bewustwording versneld kunnen worden.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • In plaats van te tobben en je zorgen te maken. kies ervoor om te bidden en gebruik te maken van positieve affirmaties

  • Weet dat alles perfect in orde is, de goddelijke orde

  • Deze situatie lost zich uitstekend op

  • Je geneest door de kracht van dankbaarheid

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen