Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid - Pan

Vruchtbaarheid

Deze kaart vertelt je dat dit een hele vruchtbare tijd voor je is. Dit is een heel goed moment om zwanger te worden, of een nieuw project op te starten. Op dit moment staan alle deuren voor je open. Je geest is zwanger van vele prachtige nieuwe ideeŽn, en overvloed stroomt naar je toe. Omdat alles nog in de kinderschoenen staat, moet je echter wel geduld hebben met het groeiproces. Zorg gewoon goed voor jezelf en voor je projecten, dan blijf je sterk en vruchtbaar.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Je hebt de Midas touch, en alles verandert nu in goud

  • Er is goed nieuws betreffende zwangerschap of adoptie

  • Maak je geen zorgen, voel je niet schuldig, en geniet

  • Nu is het een goed moment om nieuwe projecten op te starten

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen