Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vader, echtgenoot, broer, zoon

Vader, echtgenoot, broer, zoon - Osiris

Vader, echtgenoot, broer, zoon

Bij deze situatie is een belangrijke man in je leven betrokken. Je nieuwe relatie met een man wordt beÔnvloed door je oude(re) relaties met je vader, je man of ex-man, je vriend, broer, zoon, of andere mannen. Dit is voor jou het moment om te helen, om oude wonden en gekwetstheden rond de mannen in je leven, los te laten. God en de Opgestegen Meesters zullen je steunen, als jij je richt op het loslaten van oude giftige energieŽn als kwaadheid, verwijten en schuld. Dit is een schoonmaakproces en het zal de weg vrijmaken voor gezonde relaties met mannen (en ook met je eigen mannelijke energie).

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Je hebt pas een belangrijk mannelijk persoon ontmoet, of je staat op het punt hem te ontmoeten

  • Je huidige relaties zullen beter worden als je je gevoelens over en rond je vader heelt

  • Een overleden mannelijke geliefde stuurt je een boodschap uit de Hemel: 'Ik houd van je'

  • Breng je eigen mannelijke en vrouwelijke energie in balans, door je te oefenen in geven en ontvangen

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen