Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Kunstzinnige expressie

Kunstzinnige expressie - Paul de Venetiaan

Kunstzinnige expressie

Deze kaart betekent dat je kunstzinnige kwaliteiten grote behoefte hebben om tot expressie te komen. Je hebt verborgen talenten, die nog liggen te slapen. Deze opgesloten energie kan tot gevolg hebben dat je je moe voelt, rusteloos, en gespannen, en als deze energie niet naar buiten komt kan dit leiden tot verslaving. Ook al heb je het gevoel dat je artistieke vaardigheden ruw zijn en onontwikkeld, ze hebben een uitlaatklep nodig. Neem vandaag eens de tijd om te tekenen, schilderen, zingen, muziek maken, muziek luisteren, schrijven, foto's maken, sieraden maken, borduren, dansen, of doe iets kunstzinnigs en creatiefs. Door dit te doen kan het zijn dat je de sleutel ontdekt voor de zin van je leven, en voor je ideale carrière.

Verdere betekenissen van deze kaart

  • Volg een cursus om iets nieuws te leren op kunstzinnig terrein

  • Een van je dierbaren is een kunstenaar

  • Breng je ware gevoelens tot uitdrukking

  • Bij de zingeving in je leven hoort ook iets kunstzinnigs, zoals bijvoorbeeld schrijven, of musiceren

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen